روابط والدين و فرزند
هنگامي که والدين از يکديگر طلاق مي گيرند ، نوع ديگري از طلاق بين والدين و فرزندان آنها رخ مي دهد. تأثير اصلي طلاق و درگيري والدين که پيش از طلاق است کاهش روابط والدين و فرزند است. بلافاصله پس از طلاق ، اکثر والدين دو مجموعه مشکل دارند: سازگاري آنها با تعت درون رواني خود و به نقش آنها به عنوان يک پدر و مادر مطلقه. استرس طلاق تمايل به تضعيف و حتي آسيب ديدن روابط والدين و فرزند براي مادران مطلقه دارد.
پشتيباني
فرزندان والدين مطلقه حمايتهاي دريافت شده از خانه را بسيار پايين تر از فرزندان خانه هاي دست نخورده ارزيابي کردند، و اين رتبه بندي هاي منفي با زمان بالا رفتن بچه ها بيشتر مي شود.
کودکان در خانواده هاي مطلقه از حمايت والدين ، کمک هاي مالي و کمک عملي والدين کمتر برخوردار مي شوند . خانه هاي طلاق از کاهش تحريک زبان ، غرور ، محبت ، تحريک رفتار دانشگاهي ، تشويق به بلوغ اجتماعي و گرمي به فرزندان نشان مي دهند. . حضور کمتر اسباب بازي ها و بازي ها معمول است ، همانطور که باعث افزايش مجازات بدني مي شود. اگرچه برخي از مطالعات نشان مي دهد که طلاق والدين ممکن است در والدين تأثير نگذارد اغلب منجر به نگراني ، فرسودگي و استرس والدين مي شود. اين عوامل بر کنترل والدين و کنترل والدين تأثير مي گذارد. بنابراين ، طلاق و جدايي منجر به والدين کم اهميت تر و بيش از پيش در دوران نوجواني مي شود.


اعتماد
اگرچه توانايي کودک در اعتماد به والدين ، دوستان نزديک و ديگران "به شدت با روابط مثبت والدين و نوجوانان بدون در نظر گرفتن طلاق والدين مرتبط است" ، طلاق والدين باعث مي شود که کودکان اعتماد به والدين خود را نداشته باشند در حالي که " کاهش نزديکي روابط والدين و فرزند ، واسطه ارتباط زيادي بين طلاق والدين ، اختلافات شويي و بهزيستي رواني فرزندان در بزرگسالي است.)


عزيمت زودهنگام کودک از خانه
فرزندان والدين از هم جدا از خانواده هاي مبدأ خود به نسبت بزرگتر و زودتر از نسبت به فرزندان ازدواج هاي دست نخورده به دليل پايين بودن سطح انسجام خانوادگي و هماهنگي فاصله مي گيرند. براي ازدواج ، زندگي مشترک ، يا زندگي به تنهايي برخي از کودکاني که در بزرگسالي اختلال شويي را تجربه مي کنند ممکن است خانه را ترک کنند "در سنين جواني که شبيه فرار از خانه است.")
در مقايسه با کودکاني که در خانواده هاي سالم زندگي مي کنند ، خانواده هاي دو والد ، فرزندان فراري با پدر و مادر ناپدري تنها 70 درصد احتمال بازگشت به خانه دارند فرزندان فرزندان بيش از 20 درصد احتمال دارد زودتر خانه را ترک کنند)
اثر ماندگار
پسران ، به ويژه اگر با مادر خود زندگي مي کنند ، نسبت به دختران با دشمني بيشتري نسبت به طلاق والدين پاسخ مي دهند ، چه بلافاصله بعد از طلاق و چه براي سالهاي پس از آن. يک طلاق والدين در زماني که کودکان ، به ويژه دختران ، در دانشگاه شرکت مي کنند ، محبت آنها نسبت به پدر مطلقه آنها بطور چشمگيري کاهش مي يابد


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تجارت ترخیص گمرک آموزش طراحی سیاه قلم مرتضی جاوید قند و شکر عشق تا بوسه Minerva بسم الله الرحمن الرحیم دانلود تحقیق بهترین ربات اینستاگرام نمونه سوالات سیستم سوخت رسانی انژکتوری پراید